VIND HIER JE VAKANTIEVERBLIJF IN PORTUGAL VOOR EEN  VAKANTIE ZONDER KINDEREN


PORTUGAL, EEN LAND VOL CULTUUR, FADO, VOETBAL, FEESTEN, BAKKELJAUW, SCHONE STRANDEN VEEL CONTRASTEN EN VOOR DE HELFT OMGEVEN DOOR ZEEBED EN BREAKFAST QUINTA DA CUMIEIRA


Kom eens anders logeren. Ons unieke B & B concept (adults only/rookvrij/geen extra kosten) is perfect voor uw vakantie. Luieren bij het grote zwembad, een boek lezen in de wijngaard of een duik nemen in de rivier, gedurende de koelere avonden is het heerlijk toeven in de Finse sauna.

 

Spreken de termen kleinschalig, intiem, luxueus, midden in de natuur, privacy en exclusiviteit u aan? Zoek dan niet verder!

Bed & Breakfast Quinta da Cumieira is gelegen in het wijngebied van de Vinho Verde in Noord Portugal.

 

Onze B&B met een uniek concept richt zich vooral op gasten die (even) zonder kinderen van hun vakantie willen genieten (adults only) en is geheel rookvrij. 

 

Bewust is gekozen voor een kleinschalige opzet (slechts 2 luxe op eigen wijze ingerichte Safari Lodge tenten met badkamer en suite) waardoor wij u, indien gewenst, de optimale persoonlijke aandacht kunnen bieden.

 

KLIK OP DE IMAGES VOOR INFOVAKANTIEHUIZEN AGUA ROCHA


Midden in de natuur met een fantastisch uitzicht en diverse stranden en strandjes onder handbereik.

 

Op 10 minuten loopafstand van de Atlantische Oceaan vind je de drie comfortabele vakantiehuizen van Agua Rocha. 

 

De compleet ingerichte huizen zijn ruim en licht, hebben een eigen terras met tuinmeubilair en zijn voorzien van vloerverwarming, waardoor het er in alle seizoenen aangenaam toeven is.

 

Als je op zoek bent naar rust, ruimte en natuur met het geruis van de Oceaan op de achtergrond en ook de mogelijkheid om je binnen een kwartiertje in het stadse leven te storten, dan is Agua Rocha de plek bij uitstek.

 

Neem gerust een kijkje op onze site en schroom niet contact met ons op te nemen voor meer informatie.

 

KLIK OP DE IMAGE VOOR INFO